Linjefag

KUNST, MUSIK, SCENEKUNST, FILM OG HÅNDVÆRK

På Langelands Efterskole har vi  fem kreative linjefag, som hver uge har 7 lektioners undervisning.

Når du melder dig ind, vælger du et linjefag – det som du brænder mest for. Det endelige valg foretager du først, når du er startet på skolen. Du kan vælge nyt linjefag fire gange i løbet af året, så du derved kan fordybe dig i flere af vores kreative linjefag.

I uge 41 har vi linjeuge og du skal arbejde koncentreret med dit linjefag hele ugen. Det er en uge, der sprudler af aktivitet og kreativitet. Ugen slutter med, at vi inviterer forældre til at se resultaterne af ugens arbejde.

I ugerne 49 og 50 laver vi “den store forestilling“. Alle elever er involverede og samarbejder om at sætte denne fantastiske forestilling op.

Vores værksteder og undervisningslokaler er altid åbne i fritiden, de og bliver flittigt brugt af alle skolens elever på kryds og tværs af linjehold.

MERE OM LINJERNE

Du skal vælge Musiklinjen, hvis du elsker at spille musik sammen med andre, Scenekunstlinjen, hvis du elsker at optræde, Kunstlinjen, hvis du elsker at male og tegne, Håndværklinjen hvis du vil arbejde kreativt med blandt andet tekstiler, træ, garn, uld, papir og meget mere og Filmlinjen, hvis du har interesse i at arbejde all-round med filmmediet.

 

SÅDAN HAR DU LINJEFAG

Linjefag er Langelands Efterskoles flagskib. Vores elever har lyst til at skabe og udfolde sig, både nybegyndere og prof.

Når du melder dig ind, vælger du dit stamlinjefag, det som du brænder mest for. Dette linjefag starter du med, men det er muligt for dig at skifte i løbet af året. Du kan dog også blive på det samme linjefag, hvis du ønsker at fordybe dig mere.

I uge 41 har vi linjeuge og du skal arbejde koncentreret med dit linjefag hele ugen. Det er en uge der sprudler af aktivitet og kreativitet. Ugen slutter med, at vi inviterer forældre til at se resultaterne af ugens arbejde.

I ugerne 6 og 7 laver vi “den store forestilling“. Alle elever er involveret og samarbejder om at sætte denne fantastiske forestilling op.

Vores værksteder er altid åbne i fritiden, og bliver flittigt brugt af alle skolens elever på kryds og tværs af linjehold.

Der er en særlig ånd på Langelands Efterskole. Alt emmer af kreativitet og liv, og vi har masser af plads til originalitet.

Vi er hyper-ambitiøse på dine vegne, for du skal have et år, du aldrig glemmer. Et år der gør dig klar til ungdomsuddannelserne og slår tonen an til et godt liv.

Skolen har endnu ledige pladser til de kommende skoleår.