Efterskolernes Dag 2024

EFTERSKOLERNES DAG 2024 PÅ LANGELANDS EFTERSKOLE

Har du et godt øje til Langelands Efterskole? Så kig forbi til Efterskolernes Dag søndag d. 29. september 2024, når vi åbner døren til vores rummelige og kreative fællesskab, og her vil vi forsøge at give dig en lille bid af efterskolelivet.

Både du og dine forældre, bedsteforældre, søskende eller venner er naturligvis velkomne. På dagen kan du få et indtryk af, hvad det vil sige at gå på Langelands Efterskole, hvad vi laver i vores spændende linjefag, se vores skole og blive klogere på, hvad efterskolelivet byder på uden for skoletiden.

Er der en kreativ sjæl gemt i dig, vil du elske vores linjefag. Få et indblik i vores fem kreative linjer;

Du får selvfølgelig en rundvisning af vores nuværende elever, som kan fortælle dig om livet her på skolen – og de svarer gladeligt på dine mange spørgsmål.

Se skolen, mærk stemningen og kulturen – og mød alle ansatte og eleverne. Vi vil så gerne hilse på dig!

Dette års Efterskolernes Dag kræver ingen tilmelding, så tag gerne alle du kender med!

Har du ikke mulighed for at komme forbi denne dag, inviterer vi også indenfor på en lang række andre besøgsdage – både fysiske og virtuelle. Hold øje med nye besøgsdage her!